Alternativ til loppefrøskaller i kapsler eller piller

Loppefrøskaller har masser af gode egenskaber, når det gælder om at få styr på afføringen. Det skyldes deres enorme vandbindingsevne - de binder mere end 40 gange deres egen vægt i vand.
Ulempen ved den imponerende vandbindingsevne er imidlertid en klistret konsistens, der gør, at mange ikke kan få dem ned.

Det har betydet, at hvis du ikke kan få ubehandlede loppefrøskaller ned, har du været nødt til at spise dine ekstra kostfibre som kapsler eller piller, hvilket ofte er en meget dyr løsning.

SylliFlor
er et alternativ til loppefrøskaller i kapsler eller pilleform. Problemet med den klistred fornemmelse er løst, ved at loppefrøskallerne i SylliFlor er coatet med et tyndt lag kulhydrat, kokosolie og smagsgivende ingredienser.
Kulhydratet danner et sprødt lag omkring skallerne, mens olien forsinker skallernes opsvulmning i vand.

På den måde får du et produkt, der er sødt, sprødt og velsmagende, og som samtidig bevarer den gavnlige virkning.
Ingen andre har haft succes med at forbedre loppefrøskallernes smag og konsistens ved coatning. Derfor er teknologien nu patenteret.

SylliFlor er fremstillet, så produktet både kan bruges som drys på syrnede mælkeprodukter, kan opløses i vand, juice og anden væske,  eller spises, som det er, med en ske.

SylliFlor loppefrøskaller findes i seks smagsvarianter: Kakao, Naturel, Malt, Vanilje, Æble og kanel og Calcium. Det giver dig fleksibilitet, fordi du kan variere indtagelsen, både når det gælder smag og anvendelse.


SylliFlor er et registreret varemærke

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Har du prøvet den nye variant SylliFlor Kakao?
Suppler dine kostfibre med polyfenoler
Køb mere