Forskning

Biodane Pharma A/S er en forskningsbaseret virksomhed, hvilket betyder at de helsekostprodukter, som firmaet sælger har en videnskabelig bevist og dokumenteret effekt.

Produkterne produceres hos Biofiber Damino A/S, som er tilknyttet som udviklings- og produktionsafdeling for kosttilskud til human ernæring, og samtidig udvikler, producerer og sælger fodertilskudsstoffer til landbrugsdyr, primært pattegrise og kalve. Det er derfor Biofiber Damino A/S, som er aktiv involveret i forskningssamarbejderne.

I øjeblikket er forskningen fokuseret på anvendelsen af colostrum, specielt i forbindelse med for tidligt-fødte børn.

Netop nu er Biofiber Damino A/S involveret i forskningsprojektet NEOCOL , som er en opfølgning til forskningsprojektet NEOMUNE (læs nedenfor).

Projektet mål er at udvikle et højt specialiseret colostrum-baseret næringsprodukt til for tidligt-fødte børn, som kan nedsætte alvorlig sygdom og forbedre organudviklingen.

Projektet løber fra 2017 til og med 2022, og er et samarbejde mellem Københavns Universitet, Odense Universitetshospital og Biofiber Damino A/S.

NEOMUNE  er et forskningsprojekt som siden 2013 har koblet modelstudier på pattegrise og mus med raske og syge spædbørn, for at vise hvordan infektioner, fordøjelse og hjernens funktioner påvirkes af forskellige bakteriesammensætninger, næringsstoffer og specifikke mælkeprodukter de første leveuger.

Projektet er baseret på et internationalt forskningsnetværk med placering på Københavns Universitet, og består af mange inden- og udenlandske partnere. Biofiber Damino A/S er industriel partner. Læs mere om NEOMUNE her

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Har du prøvet den nye variant SylliFlor Kakao?
Suppler dine kostfibre med polyfenoler
Køb mere