Loppefrøskaller med kalk

Fiberrigt, sprødt og velsmagende kosttilskud, baseret på loppefrøskaller (psyllium husks) tilsat et tilskud af calcium. Kombinationen af loppefrøskaller og kalk giver et tarmregulerende produkt med et mineraltilskud og en neutraliserende effekt. 1 dosis (10 g) indeholder 560 mg calcium, hvilket svarer til 70% af den anbefalede daglige tilførsel.
Biodane Pharma A/S introducerede i 2012 sit første produkt, SylliFlor - et velsmagende kosttilskud, fremstillet af fiberrige frøskaller (psyllium husks) - også populært kaldet ”loppefrøskaller”.

Biodane Pharma konstaterede imidlertid hurtigt, at der var behov for en yderligere variant med tilsætning af kalk til brugere med specielle behov. Efter en målrettet udviklingsindsats blev SylliFlor Calcium lanceret og fås nu på apoteket og i helsekosten. Kombinationen af loppefrøskaller og kalk giver et tarmregulerende produkt. Ved indtagelse med vand, svulmer loppefrøskallerne op og binder væske, hvilket hjælper til en blød og regelmæssig afføring, mens calcium bidrager med et mineraltilskud og en neutraliserende effekt.

Hvis loppefrøskaller er vanskelige at indtage pga. smagen og den klistrede konsistens, så er det nærmest umuligt, når der er iblandet 30% kalk. Men Biodane Pharma har ved hjælp af sin specielle fremstillingsproces løst denne udfordring og coatet "kridtsmagen" væk. SylliFlor Calcium er således ligeså sprød og nem at spise, som de øvrige smagsvarianter – Naturel, Æble og kanel, Vanilje og Malt.

SylliFlor er sprødt og velsmagende og klistrer ikke i munden. Hemmeligheden bag dette er en særlig, patenteret coatnings- og spraytørringsproces, der bevarer loppefrøskallernes gavnlige egenskaber og samtidig gør det muligt at fjerne de smagsmæssige gener og gøre dem sprøde, velsmagende og nemme at spise. Produktet henvender sig således til alle, der har besværet fordøjelse, eller som har vanskeligt ved at få fibre nok gennem kosten og derfor gerne vil have et ekstra fibertilskud. SylliFlor kan indtages på mange forskellige måder – som et sprødt drys på morgenmaden, rørt ud i vand, juice eller anden væske, eller spises direkte af en ske.

SylliFlor er et registreret varemærke

Kilder:
Treatment of Chronic Diarrhoes: Loperamide versus Isphaghula Husk and Calcium. Scandinavian Journal of Gastroenterology 1988.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Har du prøvet den nye variant SylliFlor Kakao?
Suppler dine kostfibre med polyfenoler
Køb mere