Loppefrøskaller / psyllium husks og kolesterol

Opløselige fibre fra Psyllium husks / loppefrøskaller i kombination med en sund kost kan hjælpe til at få kolesterolindholdet i blodet i kontrol.
SylliFlor er et kosttilskud med et naturligt højt indhold af netop de fibre, der kan bidrage til at styre kolesteroltallet sammen med en kolesterolvenlig kost - nemlig loppefrøskaller / Psyllium husks.


SylliFlor er til dig, der ønsker at sammensætte din kost på en måde, der får niveauet af kolesterol i blodet under kontrol.
15 g SylliFlor (3 spsk.) om dagen giver hele den fibermængde (7 g) der har dokumenteret effekt på blodets indhold af total kolesterol og den usunde LDL-kolesterol.

Spis SylliFlor i kombination med en sund kost og en aktiv livsstil.

De fiberrige frøskaller fra Psyllium-planten indeholder såkaldte viskøse fibre, der har vist sig at kunne hjælpe til at kontrollere indholdet af kolesterol i blodet.

Fibrene virker ved at svulme op og danne en geleagtig masse. Det menes, at denne masse både påvirker omdannelsen af kolesterol og samtidig binder stoffer relateret til kolesteroldannelse, så de transporteres gennem fordøjelsessystemet og ikke optages i tarmen.

Forskning

I løbet af 1996 til 2005 er der gennemført 21 kliniske studier, der peger på de gavnlige egenskaber af fibre i Psyllium husks. Studierne er gennemført på persiner med forhøjet kolesteroltal.
På baggrund af disse studier er det konkluderet, at et tilskud af 7 g opløselige Psyllium fibre om dagen kan bidrage til at styre indholdet af kolesterol i blodet, når der samtidig indtages en kolesterol- og fedtfattig kost.

15 g SylliFlor om dagen indeholder de nødvendige 7 g opløselige Psyllium fibre. Husk altid at drikke rigeligt med vand til SylliFlor, da det giver fibrene mulighed for at svulme optimalt og dermed forebygger forstoppelse.

Fakta

Forhøjet kolesterolindhold i blodet er en tilstand, der giver øget risiko for udvikling af hjerte- og karsygdomme. Tilstanden skyldes ofte en fed kost, men nogle har en medfødt tendens til forhøjet kolesterol i blodet.

Kolesterol kan måles både som totalkolesterol, HDL-kolesterol og LDL-kolesterol. HDL-kolesterol betegnes ofte som ”det gode kolesterol”, da det kan beskytte mod hjerte- og karsygdom, mens LDL-kolesterol kaldes ”det farlige kolesterol”, da det især har betydning for dannelse af åreforkalkning.

SylliFlor er et registreret varemærke

Kilder:
CFR – Code of Federal Regulations Title 21, US Food and Drug Administration
Psyllium Products and Blood Cholesterol Lowering, Health Canada, Bureau of Nutritional Sciences.
Long-term cholesterol-lowering effects of psyllium as an adjunct to diet therapy in the treatment of hypercholesterolemia, American Journal of  Clinical  Nutrition, 2000 (71).
The right fiber for the right disease: an update on the psyllium seed husk and the metabolic syndrome. Journal of Clinical Gastroenterology, 2010 (44).
Sundhed.dk

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Har du prøvet den nye variant SylliFlor Kakao?
Suppler dine kostfibre med polyfenoler
Køb mere