Hvad er colostrum?

Colostrum er et helt naturligt produkt. Det er den første føde, der produceres hos alle pattedyr – også hos mennesker. Colostrum er, fra naturens side, skabt til at ernære og styrke de nyfødte pattedyr og til at opbygge og støtte de nyfødtes immunsystem lige fra fødslen. Colostrum tilfører vigtige stoffer, der beskytter tarmen og bidrager til at aktivere de nyfødtes immunforsvar.

Bovint colostrum
I dag ved man, at koens colostrum ligner kvindens.

Da koen producerer mere end kalven har brug for, er det muligt at udnytte koens overskud af colostrum som kosttilskud til mennesker.
Bovint colostrum har et højt næringsindhold samt et højt indhold af en række naturlige, bioaktive stoffer bl.a. immunoglobuliner, vækstfaktorer, peptider, og protein, der er afgørende for kalvens vækst og udvikling af immunsystem. Op til 24 timer efter kælvning har koens colostrum så højt et indhold af immunstoffer, at det er interessant at udnytte til kosttilskud.
Kalven sikres altid den nødvendige colostrum, inden resten bruges i vores produktion.

Biodane Pharma arbejder tæt sammen med de landmænd, der leverer colostrum til fremstilling af ColoDan. Alle leverandører følger gældende anbefalinger om, at kalven skal modtage 4 liter colostrum så hurtigt som muligt efter fødslen, for at få de næringsstoffer og bioaktive stoffer, der giver kalven den bedste start på livet. Biodane Pharma modtager derfor kun det overskud af colostrum, der måtte være, når kalven har fået sit.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Har du prøvet den nye variant SylliFlor Kakao?
Suppler dine kostfibre med polyfenoler
Køb mere