Persondatapolitik

 

Når du køber et produkt herunder også bestilling af gratis vareprøver, tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrevet eller i øvrigt kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og ønsker til levering m.v. Du har derfor fuld indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig.

 

Formålet med indsamlingen af disse data er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig. Samt at kunne sikre dine rettigheder til at returnere og reklamere over modtagne varer. Oplysninger om dine køb er også nødvendige for at overholde lovkrav, vedrørende eventuel tilbagetrækning af produkter samt bogføring m.v.

 

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS, Blue Water, PostNord eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Herudover videregives ingen oplysninger til tredjepart.

 

Personoplysningerne registreres hos Biodanepharma.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige for Biodanepharma.com er Biodane Pharma A/S, cvr. nr. 28310102. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Som registreret hos Biodanepharma.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Biodanepharma.com via e-mail: info@biodanepharma.com.