Handelsbetingelser

 

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget på denne webshop:

Biodane Pharma A/S 
CVR nr.: 28310102
Tlf.: +45 75 555 777 (man.-tors. 8 -16, fre. 8-14)
Staushedevejen 10, 6621 Gesten.

 

Betaling

På www.biodanepharma.com kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, Visa, MasterCard, Mobile Pay Online eller kontooverførsel.

Betaling, der er foretaget med et betalingskort, bliver først trukket på din konto, når varen afsendes.

Biodane Pharma krypterer alle dine kortoplysninger med en såkaldt SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine kortoplysninger IKKE kan læses af andre.

Biodane Pharma anvender NETS, som er den største udbyder af betalingstransaktioner. NETS er godkendt som betalingsinstitut i henhold til betalingstjenesteloven under tilsyn af Finanstilsynet.

 

Betaling med kontooverførsel skal ske straks efter ordrebestlling til Biodane Pharma A/S: Reg.nr.: 1569 & Kontonr.: 10877873.

 

Levering, fragt og priser

Levering sker kun i Danmark.

Ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage afsendes varen indenfor 2 hverdage, med mindre at andet er anført. 
I Danmark vil du typisk modtage din pakke på næste hverdag. 

Varen leveres af PostNord (Post Danmark). Køber er ved modtagelse af varen pligtig til straks at undersøge denne med henblik på at konstatere, hvorvidt den leverede vare er i overensstemmelse med det bestilte. Eventuelle transportskader skal anføres på fragtbrevet og meddeles Biodane Pharma skriftligt inden 5 dage fra varens modtagelse.

 

Flexlevering

Hvis du ikke kan være hjemme, og gerne vil have, at de stiller varen hos dig, men ikke har modtagerflex. Kan du skrive i kommentarfeltet at de må stille varen. Eksempel: "Varen må stilles i grønt skur". Vi skriver det på adresse labelen, og så er det kun denne ene pakke, der vil blive stillet på det anviste sted. Dette er på købers ansvar.

 

Fragt i Danmark

Ved køb for min. kr. 350,00 leveres varerne fragtfrit ellers er fragten kr. 45,00 inkl. moms.

 

Priser

Alle priser er i danske kroner inkl. moms til Danmark og eksklusiv fragt.

 

Reklamationsret

Hvis der er fejl på din vare ved levering, skal du reklamere skriftligt til Biodane Pharma hurtigst muligt og senest 14 dage efter varen er modtaget.

Du skal skrive til info@biodanepharma.com og skrive reklamation i emnelinjen. eller via brev til følgende adresse:

Biodane Pharma A/S
Staushedevejen 10
6621 Gesten
Mrk: Reklamation

Har du spørgsmål til din reklamation er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: +45 75 555 777 (man.-tors. 9-16, fre. 9-14).

Varen skal returneres, sammen med faktura eller pakkeseddel (eller en kopi heraf, for-og bagside) Husk at du som kunde er ansvarlig for, at varerne ikke bliver beskadiget under transporten tilbage til os. 

Reklamationer sendes til følgende adresse:

Biodane Pharma A/S
Staushedevejen 10
DK-6621 Gesten 
Mrk: Reklamation

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav

I tilfælde af berettiget og rettidig reklamation bliver varen uden afgift for køber erstattet af en ny vare, eller købet kan ophæves efter aftale herom.
Varer med mangler og fejl, som skyldes uhensigtsmæssig håndtering eller lagring af varen, er udenfor Biodane Pharmas kontrol og erstattes ikke.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer. Fortrydelsesfristen gælder fra den dag du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen fra den dag, hvor du modtagere de sidste varer. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet udfylde vores formular til fortrydelse af køb eller på anden utvetydig måde oplyse Biodane Pharma om, at du vil fortryde købet. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering på, at vi har modtaget din henvendelse. 

 

Jeg meddeler hermed at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelsemed min købsaftale om følgende vare(r):

Du kan finde formulaten til fortrydelse af køb her: Formular til fortrydelse af køb.

 

Returnering

Når du har meddelt Biodane Pharma, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til: 

Biodane Pharma A/S
Staushedevejen 10
DK-6621 Gesten 

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Tilbagebetaling

Senest 14 dage efter Biodane Pharma har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet. 

Biodane Pharma kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. 

Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

 

Klagemulighed

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Biodane Pharma. I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

 

Produktansvar

Biodane Pharma kan kun blive holdt skadesansvarlig, såfremt skaden beviseligt er opstået, som følge af fejl eller mangler ved det leverede, der ikke har kunnet afværges ved modtagers kontrol. Biodane Pharmas ansvar dækker udelukkende direkte person- og tingskade og er begrænset til kr. 1.000.000 pr. skadesforløb. Biodane Pharma er uden ansvar for enhver skade, som kan tilskrives urigtig anvendelse af varen eller utilstrækkelig eller uhensigtsmæssig opbevaring af denne. 

 

Erstatning/ansvarsbegrænsning

En eventuel erstatning er begrænset til maksimalt at udgøre varens pris. Biodane Pharma er ikke ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab.

 

Persondatapolitik

Når du køber et produkt herunder også bestilling af gratis vareprøver, tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrevet eller i øvrigt kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og ønsker til levering m.v. Du har derfor fuld indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig.

 

Formålet med indsamlingen af disse data er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig. Samt at kunne sikre dine rettigheder til at returnere og reklamere over modtagne varer. Oplysninger om dine køb er også nødvendige for at overholde lovkrav, vedrørende eventuel tilbagetrækning af produkter samt bogføring m.v.

 

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS, Blue Water, PostNord eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Herudover videregives ingen oplysninger til tredjepart.

 

Personoplysningerne registreres hos Biodanepharma.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige for Biodanepharma.com er Biodane Pharma A/S, cvr. nr. 28310102. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Som registreret hos Biodanepharma.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Biodanepharma.com via e-mail: info@biodanepharma.com.

 

Lovgivning

Biodane Pharma producerer og distribuerer varer i henhold til gældende EU lovgivning for produktion af kosttilskud.

Biodane Pharma er i øvrigt underlagt købeloven omkring handel på nettet. Alle kundedata behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og force majeure.