Reklamationsret

Hvis der er fejl på din vare ved levering, skal du reklamere skriftligt til Biodane Pharma hurtigst muligt og senest 14 dage efter varen er modtaget.

Du skal skrive til info@biodanepharma.com og skrive reklamation i emnelinjen. eller via brev til følgende adresse:

Biodane Pharma
Staushedevejen 10
6621 Gesten
Mrk: Reklamation


Har du spørgsmål til din reklamation er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: +45 7555 5777 (man.-tors. 9-16, fre. 9-14).

Varen skal returneres, sammen med faktura eller pakkeseddel (eller en kopi heraf, for-og bagside) Husk at du som kunde er ansvarlig for, at varerne ikke bliver beskadiget under transporten tilbage til os.

Reklamationer sendes til følgende adresse:

Biodane Pharma A/S
Staushedevejen 10
DK-6621 Gesten
Mrk: Reklamation

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering.

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav

I tilfælde af berettiget og rettidig reklamation bliver varen uden afgift for køber erstattet af en ny vare, eller købet kan ophæves efter aftale herom.
Varer med mangler og fejl, som skyldes uhensigtsmæssig håndtering eller lagring af varen, er udenfor Biodane Pharmas kontrol og erstattes ikke.