Om os

Visioner og værdier

Forskning i mave-tarmsystemet har i de senere år givet en voksende erkendelse af, at den almene sundhedstilstand i mave og tarm ikke blot har stor betydning for immunsystemet, men også for forebyggelse af alvorlige sygdomme, såsom hjerte- karsygdomme, kræft og sukkersyge. Biodane Pharma ønsker at bidrage positivt til denne udvikling gennem sine produkter.

 

Vi vil arbejde med områder, hvor vi kan gøre en forskel, målt i international målestok. Vores baggrund viser, at vi med den rette ildhu kan nå disse mål. Vi vil gøre dette ved at være en attraktiv arbejdsplads for dygtige og kompetente medarbejdere, der gerne vil bidrage til at opfylde denne vision.

 

Vi ønsker at nå vore mål på en sådan måde, at vi bevarer vor økonomiske uafhængighed.

 

Organisation

BIODANE PHARMA A/S hører under BIODAN GRUPPEN, der har følgende to selskaber:

 

 

 

BIODANE PHARMA A/S udvikler, markedsfører og sælger kosttilskud til regulering, stimulering og beskyttelse af mave-tarm funktionen. Vores fokus er på loppefrøskaller og colostrum. Virksomhedens produkter leveres til sygehuse og markedsføres på apoteker, i helsekost, matas og her i egen netbutik.

 

 

 

 

BIOFIBER-DAMINO A/S udvikler og fremstiller ”non-medicated” produkter til diætetisk behandling af kalve, smågrise og heste. Virksomheden er i dag en af de førende udbydere i Europa. Se mere på www.damino.com.