Om os

Visioner og værdier

International forskning afdækker i stigende grad, at mave- tarmsystemet spiller en betydelig rolle for menneskets generelle sundhedstilstand. Denne forskning dokumenterer vigtigheden af den alsidige ernærings betydning og anerkender, at kosttilskud kan være en vigtig suppleringskilde. 

Det er selskabets vision at arbejde med kosttilskud, der kan opfylde denne ambition. Det ønsker vi at opnå ved deltagelse i forskning som basis for vores produkters sammensætning herunder udvikle produktionsprocesser, der kan optimere ingredienserne yderligere.

Fokus vil være på områder, hvor vi kan gøre en forskel i international sammenhæng. 

Til det hører, at være en attraktiv arbejdsplads for dygtige og kompetente medarbejdere, der kan bidrage aktivt til at opfylde denne vision.

Organisation

BIODANE PHARMA A/S hører under BIODAN GRUPPEN, der har følgende to selskaber:

 

 

 

BIODANE PHARMA A/S udvikler, markedsfører og sælger kosttilskud til regulering, stimulering og beskyttelse af mave-tarm funktionen. Vores fokus er på loppefrøskaller og colostrum. Virksomhedens produkter leveres til sygehuse og markedsføres på apoteker, i helsekost og her i egen netbutik.

 

 

 

 

BIOFIBER-DAMINO A/S udvikler og fremstiller ”non-medicated” produkter til diætetisk behandling af kalve, smågrise og heste. Virksomheden er i dag en af de førende udbydere i Europa. Se mere på www.damino.com.