Hvad er forskellen på ColoDan og andre colostrum produkter?

ColoDan adskiller sig på flere områder. Det er bl.a. din eneste mulighed for at få et 100% dansk produkt – al mælken brugt til at skabe ColoDan er fra danske køer og bliver kontrolleret, så hver eneste portion ColoDan altid har den samme høje kvalitet og altid er fri for antibiotikarester. Skulle vi finde rester af antibiotika i råmælken fra landmanden bliver mælken kasseret, så du er sikret den bedste og reneste kvalitet colostrum.

ColoDan har en sammensætning, der svarer til colostrums naturlige sammensætning, da intet er tilsat, intet er fjernet, ud over vand, de fleste andre colostrum-produkter på markedet, der typisk er affedtede og tilsat kulhydrat og andre fyldstoffer.

Et af de andre områder hvor ColoDan adskiller sig fra andre colostrum produkter er, at Biodane Pharma leverer ColoDan til førende forskere, der undersøger colstrums sundhedsfremmende egenskaber (læs mere her). Vi leverer bl.a. ColoDan til universiteter og hospitaler, der forsker i effekten på mave/tarm og immunforsvar.

  

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Har du prøvet den nye variant SylliFlor Kakao?
Suppler dine kostfibre med polyfenoler
Køb mere