Brugerne siger...

 

Vi har samlet et udvalg af tilkendegivelser fra tilfredse brugere af SylliFlor® loppefrøskaller og ColoDan® Colostrum.

Vil du også gerne fortælle os din mening eller historie? Bare følg linket nederst på siden og udfyld formularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Kristian B.

"Min interesse for produktet handler udelukkende om dets mulige gavnlige indflydelse på mine tarme, hvorfor det er det jeg vil skrive om.
Og den er betydelig. Jeg har tidligere fortalt om min brug af Sylliflor, og jeg har nu gennem 5 uger suppleret med daglig indtagelse af Colostrum.
De sidste 25-30års oppustethed begyndte efter tre ugers indtagelse at svinde ind, og er stadig i yderligere bedring. 1 hul i livremmen er erobret, og jeg bevæger mig hastigt mod endnu et.
Kombien af Sylliflor og Colostrum giver også en (endnu) mere velfungerende mave. Jeg kan så at sige komme af med det hele, og uden generende peristaltiske “smerter”.
Jeg er begyndt at veje mig, da jeg - hvis dette fortsætter - forventer at opleve et vægttab.
På fornemmelsessiden mener jeg også at kunne konstare et forbedret humør (:-)), og mere “energi”.
Jeg er et meget nøgternt menneske, jeg arbejder på Københavns Universitet omgivet af videnskabsfolk, så jeg lader ikke sådan begejstringen løbe af med mig pga. et kosttilskud. Men her jeg tæt på at give mig selv lov - det her kommer meget sandsynligt til at betyde forandringer i mit liv.
Og nok en bemærkning: Jeg har ikke forandret andet i min adfærd."

Hans, København

"Jeg er meget tilfreds med jeres SylliFlor Calcium, som har en rigtig god effekt på mit tarmsystem, som jeg har fået fjernet 40 cm. af pga. Morbus Crohn."

Lisbeth Jensen, Erslev

"Jeg er så tilfreds med Sylliflor, det holder min mave i orden. Jeg har meget lange tarme, og dette er det der har virket bedst, så tak."

Linda Fogsgaard
"Jeg har netop været på ferie sydpå og haft dosisbreve med (en til hver dag). Det fungerer altså fremragende at kunne tage et enkelt brev med til min yoghurt ned i hotellets spisesal. Jeg vil foreslå jer at markedsføre disse breve som feriemavernes uundværlige ven, så alle, der tager på ferie, kan holde gang i maven uden at skulle transportere en stor bøtte og sidde og måle op. Jeg skal på ferie igen til juli og skal have 10 stk. breve med kanel/æble med."

Jette, HR-konsulent
"Jeg har igennem flere år haft problemer med maven, selvom jeg dagligt spiser groft, grønt og sundt og bevæger mig en del. Maveproblemerne har gjort, at jeg for nylig fik en tarmundersøgelse. Denne viste heldigvis, at der ikke var noget i vejen med tarmen, men at det formentlig kunne hjælpe mig, at spise loppefrøskaller. Det har jeg prøvet tidligere, men var ikke vild med konsistensen. Derfor var det med en vis spænding jeg modtog prøverne fra SylliFlor. Og her må jeg sige, at jeg bestemt fik en meget positiv oplevelse. Det, at produktet er sprødt, gør den store forskel. Jeg synes, at SylliFlor med vanilje er den bedste, men de 2 andre smager også fint. Fint at skifte ind i mellem tror jeg. Jeg tager nu SylliFlor hver morgen på yoghurt og det har virkelig hjulpet på min mave. Hvis jeg en morgen springer yoghurten over – ja så tager jeg blot 2 tsk. SylliFlor i et glas juice. Det har jeg ingen problemer med at drikke. Det er vigtigt, at drikke rigeligt med væske bagefter. Jeg er også glad for dosisbrevene, da det gør det nemt at have SylliFlor med i kufferten, da jeg har skiftende arbejdsplads."

Charlotte Hjerrild
"Jeg har nu et par gange købt SylliFlor hos jer, og vil blot sige, at jeg er ovenud tilfreds med jeres service! Absolut den bedste jeg har prøvet her på nettet, og jeg vil bestemt anbefale jer til andre!"

Lena Rolle, Horsens
"Hos mig er SylliFlor Malt en klar vinder blandt de 3 smagsvarianter. SylliFlor Vanilje kommer på andenpladsen og SylliFlor Naturel kommer sidst, men er stadig interessant pga. af, at den er crunchy."

Eva, pensionist
"Mange tak for de tilsendte vareprøver. Alle var velsmagende, dog foretrækker jeg Vaniljesmagen; men bedst af alt: De virker, som lovet."

Lene Thomsen, Frederikshavn
” Et godt og dejligt produkt, nemt og behageligt at bruge og "få ned". Det er mere behageligt end mit vanlige produkt. På 3 prøvedage kunne jeg fornemme en god følelse, virkning, af produktet.”

Cindy Dreier, Århus
”Jeg har nu smagt på prøverne og min favorit er helt klart den med vanilje. Den smager rigtig godt som en form for mysli på lidt cultura. Jeg er helt sikkert klar på at få afprøvet at inkorporere SylliFlor i min hverdag”.

Ulla, Nyborg
”Efter at have fået smagsprøver på alle varianter af SylliFlor, er jeg blevet ret bidt af SylliFlor Malt sammen med yoghurt. Jeg har allerede anbefalet produktet til andre, der døjer med de samme problemer som jeg”.

Jette Hansen, Aarhus
”SylliFlor er et super godt produkt. Jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at spise SylliFlor, da det har hjulpet min mave rigtig meget.”

Laila Hansen, Gesten
”Jeg er meget glad for SylliFlor med malt, for det smager godt, og det holder min mave i orden. Jeg kan kun anbefale produktet til andre. Jeg spiser det på min tykmælk eller græsk yoghurt hver morgen."

Tove Hansen, 62 år, pensionist, Glamsbjerg
”Jeg kan kun anbefale SylliFlor, som har løst mine daglige problemer med tynd mave. Det er slet ikke svært at tage, og så gør de ekstra fibre mig så dejlig mæt i længere tid end før. Jeg har spist SylliFlor som drys på yoghurt hver morgen det seneste halve år. Favoritten er malt – smager bare så godt”

Charlotte, 36 år
”Jeg har i årevis haft problemer med fordøjelsen og holdt mig tilbage i forhold til, hvad jeg kunne nyde at indtage. Jeg spiser mange fibre i forvejen, så jeg troede ikke, at ekstra fibre kunne løse noget. Men mine vanlige problemer aftog markant, da jeg begyndte at spise SylliFlor”. Jeg går normalt ind for en varieret kost og ikke for en masse kosttilskud, men dette er jo et helt naturligt produkt. Det er let at bruge og med god effekt for mig.”

Anne, 39 år, København
”Virkningen er ligeså god som andre fiberprodukter. Men smagen – især malt – er helt anderledes lækker."

Dorte Yde, cand. mag., København
"Sylliflor er blevet et fast indslag i min hverdag. Jeg spiser SylliFlor hver morgen som drys på fromage frais og yogurt. Det gør jeg, fordi det smager godt og mætter meget. Og mætheden er afgørende, fordi jeg er i gang med at tabe mig."

Line Pedersen, hestemassør, Egtved
"Jeg er meget begejstret for Sylliflor. Det har hjulpet min mave og gjort hverdagen lettere. Smagen er fin og det er dejligt knasende. Og så er det nemt at have med at gøre, hvilket er en fornøjelse sammenlignet med andre produkter, jeg tidligere har prøvet."

Henning, pensionist
"Jeg blev opereret for kræft i tarmen tilbage i 2002. Det gav mig efterfølgende store problemer med min mavefunktion. Inden jeg begyndte at bruge SylliFlor fra Biodane Pharma, var det min mave, der styrede mit sociale liv. Nu er det mig, der styrer både min mave og mit sociale liv. Jeg vil gå så vidt at sige, at SylliFlor har ændret mit liv."

Per, Receptionist, København
"Før jeg begyndte at spise Sylliflor om morgenen, havde jeg ofte problemer med hård mave. Især om natten var det meget ubehageligt, fordi jeg følte mig forstoppet, og havde svært ved at falde i søvn. Det er der lavet fuldstændig om på nu efter, at jeg er begyndt at spise Sylliflor hver dag."

Anonym bruger fra Midtjylland
”Før skulle jeg på toilettet op til 8 gange om dagen. Det forringer ens livskvalitet en del. Nu er jeg nede på 3-4 gange om dagen og har ingen uheld.”
Jeg har lige haft SylliFlor med på ferie, og det har været fantastisk."


Fru Olesen, 88 år Vejle
"Jeg tager en stor teskefuld Sylliflor hver formiddag med et stort glas vand. Det har hjulpet mig utrolig meget. Før havde jeg mavekneb med slemme smerter op til 10 gange om dagen.
Nu er det nede på måske en enkelt gang. Hvis jeg glemmer at tage det, mærker jeg det tydeligt om eftermiddagen. Så skynder jeg mig at tage det. Det er dejligt det er så nemt at tage."


Mie Jensen, 67 år, Løgstør
”SylliFlor har været med mig på rejsen til Thailand. Det er let at spise, klæber ikke til ganen og virker efter hensigten. Kan anbefales.”

Jonna, 58 år, Holstebro
”Jeg er positiv overrasket over, hvor nemt det er at indtage SylliFlor. Jeg har før prøvet et tilsvarende produkt, som jeg havde meget svært ved at få ned. SylliFlor kan jeg drikke, spise som drys eller direkte, som det er med et glas vand bagefter - og så hjælper det!. Jeg syntes til at begynde med, at vanille var den bedste, men er ikke længere sikker på, om det ikke er malt, der smager bedst. Det er dejligt, at der er forskelligt at vælge imellem. Jeg anbefaler gerne SylliFlor.”
 

 

Biodane Pharma har kontaktoplysninger på alle kilder, men respekterer brugernes ønsker om evt. anonymitet.

 

Hvis du også gerne vil give os dine tilkendegivelser om vores produkter, så tøv ikke, men følg dette link: Hvad er din erfaring med SylliFlor® og ColoDan®?