Coatede loppefrøskaller

 

Coatede loppefrøskaller er et godt alternativ til rå loppefrøskaller eller loppefrøskaller i kapsler og piller. De er sprøde og klistrer ikke i munden. Til gengæld får du fuld effekt i maven. 

 

Hvad er coatning?

Hvis man slå op under coatning i Den Danske Ordbog, kan man læse at det betyder ’et tyndt lag eller en tynd hinde der dækker noget’. Coatede loppefrøskaller er således loppefrøskaller, som er dækket af et tyndt lag. I SylliFlor® loppefrøskaller er loppefrøskallerne dækket af en tyndt lag resistent stivelse, kokosolie og smagsgivere.

 

LÆS OGSÅ: Resistent stivelse i SylliFlor®

 

Hvorfor coatede loppefrøskaller?

Effekten fra loppefrøskaller kommer af deres meget høje indhold af opløselige fibre, som gør, at loppefrøskaller kan suge op til 40 gange deres egen vægt i væske.

 

LÆS OGSÅ: Alt om loppefrøskaller

 

Når de suger væske, svulmer de op og danner en lidt slimet geleagtig masse, som i tarmen stimulerer tarmens bevægelser (peristaltikken), fremmer fordøjelsen og får dig til at gå regelmæssigt på toilettet.

 

Coatningen forhindrer loppefrøskallerne i SylliFlor® i at suge vand op svulme op, i samme øjeblik de kommer i kontakt med væske.

 

Efter lidt tid bliver coatningen dog nedbrudt, og så kan loppefrøskallerne begynde at suge væske. Men der går op til 5 min før det sker.

 

Coatningen er dermed en slags indbygget forsinkelse, som sikrer, at loppefrøskallerne ikke klistrer i munden.​ De kommer nemlig hverken i kontakt med dit spyt eller den væske du drikker samtidig.

Coatede loppefrøskaller
Figur 1: Loppefrøskallerne i SylliFlor® er coatede.
De er derfor knasende sprøde og klistrer ikke i munden. 

 

LÆS OGSÅ: Hjælp til en regelmæssig fordøjelse

 

Coatede loppefrøskaller kan dermed også let røres op i vand, mælk, juice eller anden væske, ligesom det kan strøs på skyr, yoghurt, havregryn eller müsli. De kan også nemt spises direkte af en ske og skylles ned med vand (eller andet).

 

En sidegevinst ved coatningen er, at SylliFlor® loppefrøskaller bliver til et sprødt drys, der knaser i munden, når man spiser det.

 

Alternativ til rå loppefrøskaller

Coatede loppefrøskaller er et alternativ til rå, ubehandlede loppefrøskaller, fordi smagsoplevelsen er så forskellig. Coatede loppefrøskaller er et sprødt knasende drys, som ikke klistrer i munden. 

 

LÆS OGSÅ: Derfor skal du spise fibre

 

SylliFlor® loppefrøskaller

SylliFlor® loppefrøskaller er coatede loppefrøskaller. Biodane Pharma A/S har udviklet et en særlig patenteret teknologi, som laver loppefrøskallerne om til et sprødt drys, som ikke klistrer i munden. SylliFlor® loppefrøskaller fås både som Naturel (uden smag) og med forskellige smage (Malt, Vanilje, Kakao eller Æble og kanel).

 

 

 

Tilbage til hovedmenuen

 

 

 

SylliFlor® er patenteret

SylliFlor® er et registreret varemærke